Vaikuttaminen vuokra-asumisen puolesta

VVO:n toiminta perustuu monipuolisen, turvallisen ja hyvän vuokra-asumisen tarjoamiseen. VVO pyrkii osallistumaan keskusteluun Suomen asuntopolitiikasta niin, että vuokra-asuntojen määrä voisi edelleen kasvaa muun muassa työn perässä muuttavien tarpeita vastaavaksi. VVO:n talouden vakaa kehitys ja pitkäjänteinen omistajakunta edesauttavat vastuullisen vuokra-asumisen kehittämistä Suomessa.

Aktiivisella ja monimuotoisella sidosryhmäyhteistyöllään VVO haluaa vaikuttaa toimialan kehittämiseen ja asuntopolitiikasta käytävään julkiseen keskusteluun. VVO toimii aktiivisesti muun muassa alan yhteisessä edunvalvontajärjestössä, RAKLIssa, ja sen toimikunnissa.

Case

 

Virkeä-ohjelma

 

Virkeä-ohjelma panostaa nuorten hyvinvointiin

VVO:n Virkeä-ohjelma on tukenut vuodesta 2012 alkaen nuorten urheilijoiden toimintaa ja hyvinvointia.

Virkeä-ohjelmaan kuuluu jo menestyneiden, yli 14-vuotiaiden urheilijoiden sponsorointiohjelma ja lupaavien nuorten stipendiohjelma. VVO tavoittelee Virkeä-ohjelmallaan pitkäjänteistä yhteistyötä aktiivisesti harrastavien nuorten kanssa.

Syksyllä 2014 Virkeä-ohjelmassa päätettiin jatkaa lähes kaikkien jo sponsoroitavien urheilijoiden kanssa, ja lisäksi ohjelmaan haettiin myös uusia huippu-urheilijoita. Yhteistyö jatkuu yleisurheilijoiden Nooralotta Nezirin, Lassi Etelätalon, Venla Paunosen, pyörätuolikelaaja Henry Mannin ja pikaluistelija Tommi Pullin kanssa. Uusiksi sponsoroitaviksi valittiin uimari Mimosa Jallow ja taitoluistelija Jenni Saarinen. Virkeä-ohjelma aloitti myös joukkuesponsoroinnin kehittämisprojektin. Varsinainen joukkuesponsorointi tulee hakuun vuonna 2015.

Lisäksi Virkeä-stipendihaku keräsi runsaasti hakijoita vuonna 2014. Stipendejä myönnettiin yli 50 nuorelle vuonna 2014. Joukossa oli sekä yksilö- että joukkueurheilulajien harrastajia. Etusijalla valinnoissa ovat Lumo- ja VVO-kodeissa asuvat. Yhteensä stipendejä on myönnetty 150 vuodesta 2012 lähtien.

 

Case

 

VVO Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen kunnialahjoittajana

VVO Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen kunnialahjoittajana

VVO lahjoitti Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeeseen yhteensä 100 000 euroa vuosina 2013–14. Asukasaktiivit osallistuvat lahjoitukseen 30 000 eurolla asukashallituksen päätöksellä.