Vuokra-asuntoinvestoinnit vahvassa kasvussa

Suomen suurin yksityinen, markkinaehtoinen vuokranantaja VVO-yhtymä Oyj tarjoaa monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä laajan asumisen palveluiden valikoiman. Asunto-omaisuuden käypä arvo on 3,6 miljardia euroa. VVO-konserniin kuuluu 40 793 asuntoa, joista 26 841 on Lumo-asuntoa ja 13 952 VVO-asuntoa.

Vuonna 2014 VVO käytti yhteensä noin 250 miljoonaa euroa vuokra-asuntojensa korjaukseen, uudisrakentamiseen ja ostoihin. Vahvaa kasvua kuvasti se, että vuoden 2014 lopussa oli rakenteilla 1 127 Lumo-vuokra-asuntoa.

Vuosittain toteutettavan asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan 92 prosenttia asiakkaista suosittelee tai olisi valmis suosittelemaan VVO:ta vuokranantajana. Keskimääräinen asumisaika on 5,9 (5,9) vuotta. Pitkät asiakassuhteet perustuvat vuokra-asuntojen suunnitelmalliseen kunnossapitoon, aktiiviseen asukastoimintaan, toimintaa ohjaavaan hyvään asiakaskokemukseen ja palvelun helppouteen. VVO:n tavoitteena on olla halutuin ja tehokkain vuokranantaja. Hyvä asiakaspalvelu varmistetaan keskitetyllä asiakaspalvelukeskuksella, paikallisilla VVO-kotikeskuksilla ja kattavilla sähköisillä palveluilla.

 Suosittelu

 

92 %

 

 

 

Asuntoja

 

40 793